Beveiliging Beveiliging, een veilig nest voor iedereen.

Wist u dat elke belastingplichtige die geld besteedt aan een betere beveiliging van de woning, waarvan hij eigenaar of huurder (of bezitter, erfpachter, opstalhouder, vruchtgebruiker) is een belastingvermindering kan genieten. Om recht te hebben op de vermindering moeten de werken verplicht door een aannemer uitgevoerd worden. Stijn Wallyn is als erkend aannemer in staat om verschillende alarmsystemen te installeren.

Dit kan gaan van een volledig pakket ( alarm, camerabewaking, …) tot gewone videofonie om te weten wie er aan uw deur staat. In samenspraak bekijken we wat het budget is dat u hiervoor wil uitgeven, en dan gaan we een plan op maat uitwerken.

Bij beveiliging wordt ook regelmatig de automatisatie van poorten voorzien. Dit is niet enkel extra veilig maar zorgt ook voor extra gemak bij het toetreden tot uw eigendom of zorgt ervoor dat de kinderen bv. niet op straat kunnen spelen. Wij verzorgen de elektrische voorzieningen van de poort, maar kunnen ook in samenwerking met bekende leveranciers uw poort op maat uitkiezen. Een gemak is natuurlijk dat u de poort kan gaan bedienen vanuit uw auto. De meeste systemen zijn voorzien van één of meerdere bedieningen.