DoItYourself DiY, hulp op cruciale momenten.

DiYBent u ook iemand die zelf wil gaan verbouwen maar dan toch nog de hulp wenst in te roepen op de cruciale momenten ? Denk jij er ook over dat iemand betalen om kabels te leggen en het vuile werk op te knappen vrij duur is ? Dan kan je steeds op me beroep doen.

Ik kan uw project begeleiden van A tot Z. We starten steeds met het uitvoeringsplan. Hierop heeft de architect de aanduiding gemaakt waar de nodige aansluitingen en voorzieningen moeten komen. We kunnen hiervan vertrekken ofwel bekijken ik samen met u waar er extra voorzieningen moeten komen op basis van uw persoonlijke wensen.

Eens we het theoretisch allemaal voor mekaar hebben, maak ik een technische tekening waarop alles staat wat moet gelegd worden. Ik bezorg u als klant alle materialen en dan gaan we aan de slag. Of beter gezegd, u gaat aan de slag en ik kan u begeleiden waar en wanneer nodig.

Als u tijdens de werken een vraag heeft, dan kan u me steeds bereiken. Niet enkel tijdens de kantooruren, maar ook daarbuiten. Dit is dan weer het voordeel van mijn flexibele manier om de dingen aan te pakken.

Een dergelijke manier van werken kunnen we doen voor tal van projecten. Gaande van elektriciteit leggen tot sanitair. Daar ik als aannemer ook insta voor de keuring van uw installatie, sta ik persoonlijk zelf liever in voor de installatie van uw zekeringskast in geval van een samenwerking op elektrisch vlak. Voor sanitaire voorzieningen komt het op hetzelfde neer. Daar sta ik zelf in voor de installatie van uw ketel of gasinstallatie en voor de keuring hiervan.

Kortom, samen hand in hand komen we uw verbouwing door, met uw persoonlijke helpdesk bij problemen. 

Recente werken

DiY

DiY

DiY

DiY